Arrangementen

Bij Springvallei hebben we een aantal arrangementen voor groepen. Wil jij komen springen met jouw BSO’s, school en/of vereniging? Dan staan hieronder onze passende aanbiedingen. Daarnaast is het ook mogelijk om met korting een overnachting te boeken bij Novotel Brainpark Rotterdam om verzekerd te zijn van een goede nachtrust na het springen!

BSO’s, scholen en verenigingen

Voor de BSO’S , scholen en verenigingen hebben wij een mooie aanbieding! Vanaf 10 personen incl. begeleiding betaal je €3,50 euro p.p!  Zin in wat lekkers na het springen? Koop naast de entreeticket ook een smul!kaartje en betaal maar € 6 euro. (ipv € 8,50 euro) Reserveren is niet nodig maar je mag ons altijd laten weten dat je komt. Vragen of meer informatie? stuur een mailtje naar  hallo@springvallei.nl

Overnachtingen

Maak je dagje Springvallei helemaal compleet met een overnachting Novotel Brainpark Rotterdam, wat slechts op 10 minuten loopafstand is van Springvallei. Via de onderstaande link kun je boeken met 10% korting. Kinderen tot 16 jaar ontbijten en slapen gratis. Deze actie is geldig van 12 t/m 30 juli 2017.

Klik en boek snel bij Novotel Brainpark Rotterdam!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *