F.A.Q.

F.A.Q.

Mag je met schoenen op de springkussens?

Nee, het is ten strengste verboden om met je schoenen op de springkussens te gaan. Dit i.v.m. jouw veiligheid en die van anderen.

Mag je eigen eten en drinken meenemen?

We verzoeken iedereen¬†geen eigen drinken of eten mee te nemen. Doet men dit wel, moeten wij de prijs van de entreekaartjes duurder maken. En dat willen we niet omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan komen springen! ūüôā

Is het mogelijk om te reserveren?

Nee, dit is nog niet mogelijk.

Mag je zelf wat te eten en drinken meenemen?

Nee, je wordt vriendelijk verzocht geen eten en drinken mee te nemen. De Springvallei heeft een uitgebreid assortiment waar je gebruik van kan maken.

Is er EHBO aanwezig?

Bij de Springvallei is te allen tijde tenminste één gecertificeerde EHBO-er op het terrein aanwezig. Mocht er een geval zijn van nood, raadpleeg dan een van onze medewerkers.

Kun je je spullen ergens opbergen?

Jazeker! Aan de rand van het plein, tegen het clubhuis, kun je je spullen veilig opbergen in afsluitbare lockers. Een locker kost ‚ā¨1,-.

LET OP: Wij kunnen geen geld wisselen. Zorg dus dat je een euro muntstuk bij je hebt.

Wat zijn de regels?

Onze huisregels vind je op deze pagina. Wij verzoeken je vriendelijk te gedragen naar deze regels. Op die manier kunnen wij al onze bezoekers een prettig verblijf verzekeren.

Waar kan je parkeren?

De Springvallei beschikt over een eigen parkeerterrein met 350 plaatsen, geheel gratis!

Parkeerplaats vol?
Mocht het parkeerterrein vol zijn, dan kan je parkeren aan de K.P. van der Mandelelaan in het Brainpark. In de weekenden zijn deze parkeerplaatsen gratis. De parkeerplekken zijn op enkele minuten loopafstand van de Springvallei.

Hoe is de Springvallei bereikbaar?

De Springvallei¬†is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Zie ‚Äėlocatie‚Äė voor meer informatie.

Is de Springvallei rolstoelvriendelijk?

Ja, zeker. Het complex van de Springvallei is goed toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Mag je het terrein verlaten en later op de dag weer terugkomen met hetzelfde kaartje?

Nee, het is niet mogelijk om twee keer op een dag gebruik te maken van je toegangskaartje. Onze tourniquet scant jouw kaartje een keer en is daarom in het vervolg niet meer geldig.

Al binnen geweest maar iets vergeten?

Mocht je iets zijn vergeten in (bijvoorbeeld) de auto, geef het dan even aan bij een van onze personeelsleden. Zij zullen ervoor zorgen dat je dan alsnog wordt binnengelaten.

Ik heb een verloren voorwerp gevonden, wat moet ik nu doen?

Indien je spullen hebt gevonden, geef ze dan aub af bij een van de medewerkers van de Springvallei. Alvast bedankt!

Ik ben iets verloren, wat moet ik nu doen?

Mocht je tussen het springen door spullen zijn kwijt geraakt, geef het dan aan bij een van onze supervisors. Er worden dagelijks spullen gevonden en verzameld, de kans is groot dat jouw spullen daar ook bij zitten. Mocht je iets zijn vergeten, mail dan naar 010-7900514.