De Springvallei vindt het belangrijk dat iedereen kan komen springen, zo ook gezinnen uit Rotterdam en omgeving die in de zomervakantie niet weg kunnen. In Rotterdam is maar liefst 1 op de 10 gezinnen langdurig arm. Doordat deze gezinnen niet veel te besteden hebben, kunnen zij in de vakantie weinig leuke activiteiten doen.

In 2016 heeft de Springvallei met hulp van het gebied Kralingen-Crooswijk 1.750 vrijkaarten weggegeven. Dit seizoen streven wij naar minstens 2.500 vrijkaarten voor minder gestelde gezinnen.

Doneer vrijkaarten

Voor maar €50,- kun je vrijkaarten doneren aan gezinnen, zodat ook zij Springvallei kunnen bezoeken. Hiermee toon je maatschappelijke betrokkenheid bij Springvallei en zorg je ervoor dat alle kinderen in Rotterdam een fantastische vakantie beleven.

Ben jij bereid om ons te helpen? Neem dan contact op met Springvallei voor meer informatie. Te bereiken via  sponsoring@springvallei.nl  of 0107900514.

Sponsoren

Bedrijven en instanties kunnen ons helpen door een sponsordeal af te sluiten en zo hun maatschappelijk betrokkenheid te tonen.

In de sponsorbrochure van de Springvallei staan alle sponsorpakketten beschreven. Om de sponsorbrochure te bekijken kunt u hier klikken.

https://indd.adobe.com/view/70e93355-a862-49a1-9d9c-cf46bd31fc83

Ben je een ondernemer? Of ken je een organisatie die ons wil helpen? Neem dan contact op met Springvallei voor meer informatie. Te bereiken via  sponsoring@springvallei.nl  of 0107900514.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *